Indiferent că îți dorești să pregătești o cină pentru tine și cei dragi, sau cauți mai curând o masă plină de nutrienți pentru prânz, rețeta asta de macrou cu rădăcinoase la cuptor e alegerea perfectă!
Mai mult chiar, recomand cu tărie această rețetă în faza luteală târzie, când corpul tău are nevoie atât de acizii grași găsiți în pește, cât și de bogăția nutritivă a rădăcinoaselor!
Rețetă - Macrou cu rădăcinoase la cuptor
Ingrediente
Mod de preparare
Morvocul, păstârnacul și țelina se pun la fiert cu foarte puțină apă la foc mediu cu capac. Se gătesc doar pe jumătate.
Într-un vas de sticla sau de ceramică se așează peștele, se pun legumele fierte al dente alături, se toarnă deasupra sucul de roșii și uleiul de măsline împreună cu condimentele. Se coace la cuptorul preîncălzit la 180C timp de 20 de minute. La final se presară pătrunjel.
Se poate consuma simplu, cu orez sau cu mămăligă.
Foarte buna reteta, o sa o incerc 😊